Nogle funktionaliteter vises ikke i Internet Explorer - brug en af disse browsere for at få den bedste oplevelse: Chrome, Safari eller Firefox. Vi beklager ulejligheden.

Inspirer skoleelever med din ekspertviden

Bliv en af vores eftertragtede eksperter

Bliv en af eksperterne i Book en ekspert, der inspirerer børn og unge. Alle eksperter skal på kursus for at få de rette redskaber til at dele begejstringen for teknologi og naturvidenskab.

Oven i det, bliver du generelt bedre til at formidle og kommunikere.

Bliv efterspurgt af lærere i hele landet

Har du lyst til at være en af de ingeniører eller cand.scient.er, som gør en forskel for børn og unge? Vores eksperter er efterspurgt af lærere i hele landet, som ønsker ekspert-besøg i deres klasser.

 Mange unge ved ikke, hvad jobbet som ingeniør eller cand.scient. indeholder og hvilke opgaver, man løser – og lærerne efterspørger rollemodeller, der gennem faglige besøg på skoler og ungdomsuddannelser kan fange de unges interesse og sætte ansigt på ingeniører og cand.scient.er.

Her på siden finder du link til at ansøge om at blive del af Book en ekspert og blive inviteret på kursus i at formidle til børn og unge.

Book en ekspert er fondsfinansieret og derfor er kurset gratis - den reelle værdi er anslået til at være knap 5.000 kr.

Hvad lærer du som del af Book en ekspert?

Du bliver bedre til at formidle og til at involvere dit dit publikum. Og hvert besøg på en skole eller en ungdomsuddannelse giver en unik oplevelse for eleverne - takket være dig.

Kurset, du skal igennem for at blive del af Book en ekspert, klæder dig på med teknikker og tricks til at stå foran et ungt publikum og til at involvere og aktivere dem.

Men du vil også kunne bruge teknikkerne, hvis du skal holde oplæg for et voksent publikum.

På kurset arbejder vi med forberedelsen af dit besøg og den tekst, der skal ligge her på hjemmesiden, som skal promovere dig og dit besøg overfor lærerne.

Vi giver dig en unik viden om målgruppen og hjælper dig til at finde dit præcise budskab og forme det til en god historie. Du får også hjælp til at finde en aktivitet, som passer til målgruppen, og som er relevant for det, du gerne vil fortælle.

Værktøjerne fra kurset er værdifulde, når du besøger skoler eller gymnasier, og derfor skal alle vores eksperter gennem kurset.

Fyrtårnsprojekt i Teknologipagten

Om Book en ekspert-kurserne

Et kursus består af to moduler. Næste kursus bliver afholdt:

  • Modul 1: Onsdag den 26. oktober kl. 15-18

  • Modul 2: Torsdag den 3. november kl. 15-18.

Begge moduler afholdes online, og du skal deltage i begge moduler for at gennemføre kurset.

Klik på Tilmed hvis du vil med på et kursus.

Tilmeld

Læs mere om kurserne

Pils erfaringer som ekspert

'Kurset har styrket min evne til at kommunikere...'

Pil Brix Purup, ekspert

Læs interviewet

Pressekit Book en ekspert

Vi har udarbejdet et pressekit til virksomheder, der ønsker at kontakte journalister i forbindelse med medarbejderens ekspertbesøg:

 

Pressekit grundskole

Pressekit gymnasier

Kontakt

Lise Brennum

Projektleder, Book en ekspert & partneransvarlig

lise@engineerthefuture.dk 2388 4492