Nogle funktionaliteter vises ikke i Internet Explorer - brug en af disse browsere for at få den bedste oplevelse: Chrome, Safari eller Firefox. Vi beklager ulejligheden.

Book en gratis ekspert

Gratis besøgsordning for grundskolens 4.-10. klasser

 

Du kan gratis booke en ekspert til at komme på besøg i din undervisning - enten fysisk eller virtuelt - med inspirerende oplæg, hvor dine elever bliver involveret og kommer til at være aktive undervejs.

Hvad er et ’Book en ekspert-besøg’

  • Et besøg varer typisk 1-2 timer, og eksperten kommer til jer eller formidler besøget online.
  • Eksperten har en faglig fortælling, der er skræddersyet til grundskolens elever.
  • Undervejs vil eleverne blive inddraget via en aktivitet fx en øvelse, en diskussion eller lignende.
  • Ved besøg i udskolingen fortæller eksperten om sin egen vej gennem uddannelse og job - inklusiv tvivl og forkerte valg - og inviterer eleverne til dialog.
  • Eksperterne har alle en naturfaglig baggrund og er alle kompetenceudviklet til at møde eleverne på en relevant og vedkommende måde.
  • En ekstern delevaluering peger på at ekspertbesøgene kan øge elevernes motivation for at arbejde med matematik og naturfag i skolen, samt at eleverne får en god ide om hvad naturvidenskab og teknologi kan bruges til i deres hverdag. Læs evalueringen her

 

 

Sådan booker du

  1. Find din ekspert med søgefunktionen via region, fag, emner eller kompetencer. Vær meget gerne i god tid med bookingen samt fleksibel med tidspunktet for besøget, da alle eksperter gør dette frivilligt ved siden af deres normale arbejde.

  2. Send en forespørgsel til eksperten ved at udfylde formularen. Din anmodning er først gået igennem, når du har modtaget en bekræftelsesmail.

  3. Eksperten kontakter dig, og I aftaler detaljerne om besøget. Snak med eksperten om specifikke ønsker i forhold til oplægget. Husk at informere eksperten om forholdene i din klasse.

Hvis du har særlige ønsker, eller problemer med bookingen, kan du kontakte Book en ekspert på info@engineerthefuture.dk

 

 

Få mere ud af ekspertbesøget

Vi har udviklet nogle korte engineeringaktiviteter, som kan bruges før eller i forlængelse af et ekspertbesøg. Samt samlet vores bedste tips til, hvordan du og dine elever får mest ud af ekspertbesøget.

Engineeringaktiviteter til dig

Få mere ud af ekspertbesøget

 

 

Book en ekspert i grundskolen er finansieret af Novo Nordisk Fonden

 logo
 logo
 logo
 logo