Din forespørgsel
Forespørgselsnr. 18503: Fermentering af et mælkeprodukt, herunder analyser af produktet
Dato:
09-12-2025
Status:
Under planlægning
Forespurgte eksperter
Herunder kan du se de eksperter, som du har sendt din forespørgsel til. Når du har lavet en konkret aftale med en af eksperterne, så klik på VI HAR LAVET EN AFTALE ud for den valgte ekspert og udfyld den korte formular om jeres aftale.
Hvad er god fødevarekvalitet?
Kasper Borg Damkjær fra Foss Analytical A/S
Forespørgslen på denne ekspert er lukket
Om din forespørgsel
Regioner:
Sjælland og Sydhavsøerne
Gymnasiefag:
Teknikfag
Biologi
Bioteknologi
Kemi
Datoer:
05-01-2026 (1)
12-01-2026 (1)
Bemærkning:
Eleverne skal fremstille et fermenteret mælkeprodukt og analysere produktets næringsindhold og kvalitet.
Har du brug for hjælp?
Hvis du har spørgsmål eller har brug for hjælp, er du velkommen til at kontakte os
Kontakt Book en ekspert