Din forespørgsel

Forespørgselsnr. 18503: Fermentering af et mælkeprodukt, herunder analyser af produktet

Dato:

09-12-2025

Status:

Under planlægning

Forespurgte eksperter

Herunder kan du se de eksperter, som du har sendt din forespørgsel til. Når du har lavet en konkret aftale med en af eksperterne, så klik på VI HAR LAVET EN AFTALE ud for den valgte ekspert og udfyld den korte formular om jeres aftale.

Kasper B Damkjær Pic

Hvad er god fødevarekvalitet?

Kasper Borg Damkjær fra Foss Analytical A/S

Forespørgslen på denne ekspert er lukket

Om din forespørgsel

Regioner:

Sjælland og Sydhavsøerne

Gymnasiefag:

Teknikfag

Biologi

Bioteknologi

Kemi

Datoer:

05-01-2026 (1)

12-01-2026 (1)

Bemærkning:

Eleverne skal fremstille et fermenteret mælkeprodukt og analysere produktets næringsindhold og kvalitet.

Har du brug for hjælp?

Hvis du har spørgsmål eller har brug for hjælp, er du velkommen til at kontakte os

Kontakt

Kontakt Book en ekspert