Din forespørgsel
Forespørgselsnr. 18425: Fermentering af et mælkeprodukt, herunder analyser af produktet
Dato:
27-11-2025
Status:
Alle ekspertanmodninger i denne forespørgsel er lukket
Forespurgte eksperter
Herunder kan du se de eksperter, som du har sendt din forespørgsel til. Når du har lavet en konkret aftale med en af eksperterne, så klik på VI HAR LAVET EN AFTALE ud for den valgte ekspert og udfyld den korte formular om jeres aftale.
Fremtidens mælk? En rejse gennem næringsstoffer og fødevareanalyse
Olayaa Maaijil fra FOSS
Forespørgslen på denne ekspert er lukket
Om din forespørgsel
Regioner:
Storkøbenhavn & Nordsjælland
Sjælland og Sydhavsøerne
Gymnasiefag:
Teknikfag
Bioteknologi
Kemi
Datoer:
07-01-2026 (1)
Bemærkning:
Eleverne arbejder med projekter og i dette forløb skal de fremstille yoghurt, ost eller lign. ud fra mælk. De skal analyserer for næringsindholdet- herunder Kjeldahl - samt sensorik, så oplægget er meget interessant for os.
Har du brug for hjælp?
Hvis du har spørgsmål eller har brug for hjælp, er du velkommen til at kontakte os
Kontakt Book en ekspert