Din forespørgsel

Forespørgselsnr. 18425: Fermentering af et mælkeprodukt, herunder analyser af produktet

Dato:

27-11-2025

Status:

Alle ekspertanmodninger i denne forespørgsel er lukket

Forespurgte eksperter

Herunder kan du se de eksperter, som du har sendt din forespørgsel til. Når du har lavet en konkret aftale med en af eksperterne, så klik på VI HAR LAVET EN AFTALE ud for den valgte ekspert og udfyld den korte formular om jeres aftale.

Olayaa Maaijil

Fremtidens mælk? En rejse gennem næringsstoffer og fødevareanalyse

Olayaa Maaijil fra FOSS

Forespørgslen på denne ekspert er lukket

Om din forespørgsel

Regioner:

Storkøbenhavn & Nordsjælland

Sjælland og Sydhavsøerne

Gymnasiefag:

Teknikfag

Bioteknologi

Kemi

Datoer:

07-01-2026 (1)

Bemærkning:

Eleverne arbejder med projekter og i dette forløb skal de fremstille yoghurt, ost eller lign. ud fra mælk. De skal analyserer for næringsindholdet- herunder Kjeldahl - samt sensorik, så oplægget er meget interessant for os.

Har du brug for hjælp?

Hvis du har spørgsmål eller har brug for hjælp, er du velkommen til at kontakte os

Kontakt

Kontakt Book en ekspert