Din forespørgsel

Forespørgselsnr. 13390: Reologi i forhold til fødevarer

Dato:

09-08-2024

Status:

Gennemført

Forespurgte eksperter

Herunder kan du se de eksperter, som du har sendt din forespørgsel til. Når du har lavet en konkret aftale med en af eksperterne, så klik på VI HAR LAVET EN AFTALE ud for den valgte ekspert og udfyld den korte formular om jeres aftale.

Martin B. Seigan

Prøv kræfter med væsker som ketchup, hårvoks og håndcreme

Martin B. Seigan fra Ardagh Glass Holmegaard A/S

Om din forespørgsel

Regioner:

Storkøbenhavn & Nordsjælland

Gymnasiefag:

Teknikfag

Datoer:

27-09-2024 (1)

04-10-2024 (0)

Bemærkning:

Vi arbejder med et forløb at fødevarer, hvor vi også benytter reologiske metoder, som fx flydetest, Ford-kop, textureanalyzer og et gammelt Brookfield reometer. Vi kunne godt bruge noget viden og inspiration udefra om reologi til at gøre vores forløb endnu bedre.

Har du brug for hjælp?

Hvis du har spørgsmål eller har brug for hjælp, er du velkommen til at kontakte os

Kontakt

Kontakt Book en ekspert