Din forespørgsel
Forespørgselsnr. 13390: Reologi i forhold til fødevarer
Dato:
09-08-2024
Status:
Gennemført
Forespurgte eksperter
Herunder kan du se de eksperter, som du har sendt din forespørgsel til. Når du har lavet en konkret aftale med en af eksperterne, så klik på VI HAR LAVET EN AFTALE ud for den valgte ekspert og udfyld den korte formular om jeres aftale.
Prøv kræfter med væsker som ketchup, hårvoks og håndcreme
Martin B. Seigan fra Ardagh Glass Holmegaard A/S
Forespørgslen på denne ekspert er lukket
Evaluer besøgetOm din forespørgsel
Regioner:
Storkøbenhavn & Nordsjælland
Gymnasiefag:
Teknikfag
Datoer:
27-09-2024 (1)
04-10-2024 (0)
Bemærkning:
Vi arbejder med et forløb at fødevarer, hvor vi også benytter reologiske metoder, som fx flydetest, Ford-kop, textureanalyzer og et gammelt Brookfield reometer. Vi kunne godt bruge noget viden og inspiration udefra om reologi til at gøre vores forløb endnu bedre.
Har du brug for hjælp?
Hvis du har spørgsmål eller har brug for hjælp, er du velkommen til at kontakte os
Kontakt Book en ekspert