Anette Yde

Anette Yde

For at tilføje eksperter til kurven, skal der vælges mindst én dato på søgesiden

Ost smager af statistik

Jeg vil fortælle noget om hvordan man laver ost og andre mejeriprodukter.<br>Eleverne vil få indsigt i mit arbejde og hvad jeg hjælper med i Arla.


Fag

Informatik

Kemi

Matematik

Teknikfag

Faglige emner

Digital Dannelse

Global Dannelse

Innovation

Karrierelæring

Målgrupper

Ungdomsuddannelse

Geografi

Midtjylland

Virtuelt besøg

Kompetencer

Modellering

Undersøgelse

Perspektivering

Kommunikation


Mit besøg

Langt de fleste af os spiser ost næsten dagligt. Nogle af os spiser det om morgenen på en bolle, nogle spiser ost på vores pizza til aftensmaden, og nogle spiser ost til vinen en fredag aften. Faktisk spiser hver dansker i gennemsnit 16 kg ost om året.

Jeg vil fortælle noget om hvordan man laver ost og andre mejeriprodukter.
Eleverne vil få indsigt i mit arbejde og hvad jeg hjælper med i Arla.

Elevinvolvering

Jeg kan inddrage eleverne på flere måder. Det afhænger lidt af alderen. Det kunne være at smage på forskellige ostetyper og fortælle hvorfor de er forskellige.

Det kunne også være at lave et lille forsøg sammen med eleverne og desuden mit popcorn forsøg, som jeg allerede bruger i dag til gymnasier.

Emner

  • Natur/teknologi
  • Fysik/kemi

Kernestof

  • Anvendt matematik
  • Modellering
  • Produktionsprocesser
Vælg denne ekspert Vælg flere eksperter Tilbage til søgning

For at tilføje eksperter til kurven, skal der vælges mindst én dato på søgesiden

Dine eksperter